Srna: Trebali smo više rizikovati

Hrvatski reprezentativac i kapiten Shakhtara

Srna: Trebali smo više rizikovati

Kapiten Shaktara i hrvatski reprezentativac Darijo Srna istakao je nakon utakmice da je, u jednu ruku, nezadovoljan rezultatom protiv Bayern Munchena.

"Svakako je pohvalno jer nismo primili gol, pa je 0:0 rezultat za pohvalnu. Ipak, ostaje žal što nismo zabili gol sa igračem više, jer smo mogli to učiniti. Mogli smo možda malo više rizikovati, ali šta je tu je", rekao je Srna i dodao:

"Tek sada počinjemo takmičenje u Ukrajini i bit ćemo mnogo spremniji nego u ovom susretu. Što se revanša tiče, nadam se da možemo napraviti iznenađenje ali u fudbalu je sve moguće. Znamo da smo u teškoj situaciji i moramo igrati za naš grad i naše navijače".

Srna je već godinama glavna pokretačka snaga snažnog ukrajinskog kluba koji iz sezone u sezonu igra sve ozbiljniju ulogu u evropskom fudbalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.