Srušio Arsenal i poručio: "Večeras neću moći da spavam!"

Harry Kane je hit

Srušio Arsenal i poručio: "Večeras neću moći da spavam!"

Edmir Škorić

Harry Kane je s dva pogotka presudio Arsenalu u londonskom derbiju.

Mladi engleski napadač Tottenhama igra fantastično ove sezone, a potvrdio je to s dva gola Arsenalu na White Hart Laneu u 24. kolu engleskog Premiershipa.

“Definitivno ovaj osjećaj nikada neću zaboraviti. Moj prvi sjevernolondonski derbi, pobjeda i dva gola. Nevjerovatno! Vjerovatno večeras neću moći da spavam”, poručio je Kane, dodavši:

“Uživam u nogometu. Igram s osmijehom na licu, radim najbolje što mogu kako bi ekipa bila što bolja. U Tottenhamu je dosta sjajnih igrača, ali i sjajnih ljudi. Uživamo dok igramo zajedno i radujemo se svakoj narednoj utakmici”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.