St. Etienne i Toulouse podijelili bodove u odličnom meču

Mollo spasio domaće

St. Etienne i Toulouse podijelili bodove u odličnom meču

A. Haznadarević

Susretom St. Etiennea i Toulousea, otvoreno je 20. kolo francuskog Le Championata, a ova duel je okončan remijem rezultatom 2:2.

Domaći sastav St. Etiennea je u 25. minutu susreta prvi stigao do vodstva, kada je večeras sjajni Yohan Mollo proigrao Loica Perrina, koji pogađa za 1:0.

 

Ovaj rezultat je na semaforu ostao svega tri minuta, a Toulouse do poravnanja dolazi na krilima Etiennea Didota. Asistent je bio Emmanuel Riviere. Brzo poravnanje je dalo zalet Toulouseu, pa je do kraja poluvremena rezultat i potpuno okrenut. Igrao se 43. minut susreta, kada je Serege Aurier zabio za 2:1, a ovoga puta asistenciju je upisao Moussa Sissoko.

 

U nastavku domaći su bili odlučni da se spase od poraza, a to su i uspjeli ispuniti nakon što je stvari u svoje ruke preuzeo asistent prvog gola Yohan Mollo, koji u 62. minutu meča postavlja konačnih 2:2.

 

Ligue 1, 20. kolo

St. Etienne - Toulouse 2:2 (Perrin 25, Mollo 62 / Aurier 43, Didot 28)

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti