Šta će biti sa utakmicom Druge lige Jug?

U Rami nezadovoljni, gosti žele pobjedu za zelenim stolo

Šta će biti sa utakmicom Druge lige Jug?

S. Mlaćo

Susret 2. kola Druge lige Jug između HNK Rama i FK Turbina u nedjelju nije odigran.

Naime, zbog radova pored terena gosti su odbili da igraju meč i sada će odluku da donesu takmičarski organi.

U HNK Rama su začuđeni ovom odlukom s obzirom da su nešto ranije na istom stadionu igrali meč Kupa, a sada susret nije odigran.

"Priprema utakmice je išla uredno ali teren zbog izvođenja radova oko terena nije uvjetovan za odigravanje susreta.Održao sam sastanak s glavnim sucemi pomočnicima i predstavnicima klubova i kapitenima gdje predstavnici kluba Turbina iz Jablanice nisu htjeli potpisat da se odigra susret zbog neuslova na terenu i radova oko terena. Sat prije utakmice suci su došli sa informacijom da nema uvjeta za odigravanje susreta gdje smo sat vremena utvrđivali da nema uvjeta za odigravanje susreta. Nakon toga smo opet održali brifing gdje smo opet sa svim akterima održali sastanak gdje smo donijeli odluku da nema uvjeta da se odigra susret i gdje gosti iz Jablanice nisu htjeli potpisat da se odigra susret", stoji u izveštaju delegata meča Damira Kljaje iz Mostara.

Promo

Top Komentari

Horde
Načelnik pere pare preko tog stadiona, ako se ta livada koze nazvati stadionom. Ovo je 100-ti put da kopaju okolo njega. Do sada koliko je uloženo u njega trebao bi biti Old Trafford.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi