Šta će odlučiti Goran Zakarić?

Odlazak u inostranstvo prioritet

Šta će odlučiti Goran Zakarić?

S. Mlaćo

Goran Zakarić još uvijek nije pronašao novi angažman.

Nakon što je napustio rumunsku Craiovu, Zakarić je bez angažmana, a sasvim očekivano odmah su se pojavile informacije da bi mogao se vratiti u redove FK Željezničar.

"Zvali su me, ali nije bilo ništa konkretno. Pitali su me za moju situaciju jesam li slobodan igrač, imam li čiste papire, ali Željezničar nije jedini koji me kontaktirao", otkrio je ovaj 27-godišanjak početkom nove godine za SportSport.ba.

Naveo je da mu je prioritet ipak odlazak u inostranstvo.

Za Zakarićeve usluge zainteresiran je i Borac te Tuzla City, a pojedine špekulacije su išle čak i do toga da su za Zakarića zainteresirani i u FK Sarajevo.

Trenutno je 27-goidišnjak navodno najbliži odlasku u Kazahstan, te ukoliko se to ne desi, postoji mogućnost da ipak u drugom dijelu sezone ga gledamo u Premijer ligi BiH.

Njegove kvalitete bh. ljubiteljima nogometa dobro su poznate, te nema sumnje da bi bio veliko pojačanje za klub koji ga uspije angažovati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zakarić je iz FK Željezničar u augustu 2018. godine otišao u Partizan, a prethodno je nastupao za Kozaru, Široki Brijeg, Lokomotivu, Dinamo, Zrinjski...

U 11 navrata oblačio je dres reprezentacije BiH.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Plavi21
Gorane, ti si na Grbavici kao kod kuće. Čekamo te.
7 3
SrcuDragaBojaPlava
Vrati se Zaka u plavi dres. Ides ti poslije evrope opet dobar transfer. Steta bi bilo da opet lutas malo vani pa nazad.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi