Šta je naljutilo Mbappea? Proslava gola izazvala razne komentare

Nešto nije kako treba

Šta je naljutilo Mbappea? Proslava gola izazvala razne komentare

E. Čaušević

Fudbaleri PSG-a sinoć su porazili Marseille sa 3:1 u velikom derbiju u okviru francuske Ligue 1.

PSG je dokazao da dominira u Francuskoj i da će im teško neko uspjeti parirati, ali igre u Evropi su totalno suprotne.

U centru pažnje nakon sinoćnje utakmice našao se Kylian Mbappe koji je dao jedan gol i promašio penal.

Mbappe je u finišu prvog poluvremena načeo mrežu Marseillea golom za 1:0, ali onda je imao proslavu gola o kojoj svi pričaju.

Na njemu se jasno vidi da je itekako ljut, a to je najvjerovatnije zbog žestokih kritika kada je PSG ispao iz Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Od Mbappea nismo sinoć vidjeli njegovu tradicionalnu proslavu gola, te su mnogi odmah shvatili da nešto nije kako treba u redovima Parižana.

Top Komentari

MirzaBarucic
Zasto nisi postigao pogodak protiv Unajteda, frajeru? Pocinje me nervirati kao i Nejmar. Lako je zabijati golove po Francuskoj. Hajde u Englesku, Italiju i Spaniju, frajeru.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi