Šta je Neymar radio dok su njegovi saigrači proslavljali titulu?

Nije ga sramota...

Šta je Neymar radio dok su njegovi saigrači proslavljali titulu?

Čini se da bi Neymar već na ljeto zaista mogao napustiti Paris Saint-Germain, koliko god to možda nekima izgledalo nerealno nakon što ga je francuski klub prije manje od godinu dana doveo za rekordna 222 miliona eura.

Međutim, Neymar se u potpunosti distancirao od svega što se dešava u klubu. Brazilac se oporavlja od povrede i ne može igrati fudbal, ali to ga ne sprečava da se zabavlja na razne načine. Na stadionu nije nikada i vidi se da je mislima odavno odsutan sa Parka prinčeva, baš kao i fizički.

Sinoć su njegovi saigrači savladali Monaco sa nestvarnih 7:1 i tako osvojili titulu prvaka Francuske, ali Neymara nije bilo tu da proslavi povratak šampionskog pehara u francusku prijestolnicu.

Za to vrijeme, Brazilac je igrao online pokera sa svojim prijateljima i ocem, koji ga i zastupa, a to je bez imalo stida i podijelio sa svojim fanovima na Instagramu.

Doduše, pratio je Neymar i utakmicu što se vidi na plazmi iza monitora, ali vjerovatno je tek povremeno 'bacao pogled' na nju jer su mu misli bili preokupirane kartama.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Znamo da je Neymar veselog duha, ali ovo je baš neprofesionalno i neozbiljno.

Top Komentari

Zula1010
Ne serite ...
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi