Trener Sarajeva bio na meti domaćih navijača

Šta je publika na Tušnju skandirala Husrefu Musemiću?

E. Škorić

Sarajevo je doživjelo poraz na Tušnju od Slobode (2:1) i to golom u samom finišu meča.

Bordo tim je vodio na teškom gostovanju, ali Sloboda je u nastavku preko Čivića i Smajića stigla do potpunog preokreta.

Ova pobjeda znači mnogo Slobodi, a poraz Sarajevu dolazi u nezgodno vrijeme, mada je olakšavajuća okolnost za Sarajlije poraz Zrinjskog u Širokom.

Tokom meča je domaća publika često skandirala protiv gostiju, a posebno je na meti bio nekadašnji trener Slobode Husref Musemić.

Krajem meča je Tušanj skandirao: "Husrefe, Husrefe, nap**i se kur**ne", što je itekako pogodilo trenera Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nije mi jasno da kao čovjek koji je proveo ovdje godinu i po i jako dobro i svim srcem radio, čujem ovako vrijeđanje. Ovo je poražavajuće. Razočaran sam. Nijednim gestom nisam ništa uradio da mi to naprave. Dok budem živ bit ću razočaran", kazao je Musemić nakon utakmice.

Husref je zaista bio isuviše korektan dok je vodio Slobodu, ali u BiH se ništa ne prašta i sve se olako zaboravlja.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

VelaHavle
Zamislite da navijaci sirokog skandiraju "Sarajevo, Sarajevo"... nemoguce... e kod BALIJA je moguce... FUKARE kako im samo ime kaze skandiraju zrinjski zrinjski a ovaj supacki portal.to krije
23 0
Patriot
Svako kolo fukare mi se sve vise gade
19 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi