Šta je radio Ramos dok je Salah u suzama izlazio s terena?

Kapiten Reala "odradio" posao

Šta je radio Ramos dok je Salah u suzama izlazio s terena?

Endin Čaušević

U velikom finalu Lige prvaka fudbaler Real Madrida savladali su sa 3:1 Liverpool i tako došli do treće uzastopne titule prvaka Evrope.

Real i Liverpool su odigrali odlično drugo poluvrijeme, a na kraju su Kraljevi slavili najviše zahvaljujući greškama golmana Redsa, Lorisa Kariusa. Međutim, mnogi vjeruju da je utakmicu prelomio detalj iz 30. minute kada je Sergio Ramos povrijedio Mohameda Salaha.

Egipćanin je nezgodno pao na zemlju nakon duela sa kapitenom Reala, a igru je morao napustiti zbog povrede ramena. Kamere su uspjele snimiti kako se Ramos smije dok Salah u suzama ide prema svlačionici. Ne treba ni podsjećati da je Ramos danas jedna od najomraženijih osoba u svijetu fudbala.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi