Šta je značila Dembeleova proslava gola?

Jasna poruka za sve

Šta je značila Dembeleova proslava gola?

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su pred svojim navijačim remizirali protiv Tottenhama (1:1) u okviru posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka.

Katalonski klub je ranije osigurao prvo mjesto i plasman dalje, pa je Ernesto Valverde odlučio šansu dati rezervistima. Ono što je iznenadilo mnoge jeste da se na terenu od prve minute našao Ousmane Dembele koji je ponovo zakasnio na trening.

Dembele je postigao maestralan gol u sedmoj minuti, a o njegovoj proslavi gola priča se i danas. Francuski napadač je kažnjen s 50.000 eura zbog kašnjenja na trening, a proslavom gola poručio je Valverdeu i navijačima Barcelona da se konačno opametio.

Top Komentari

Armin Armic
znacilo je to da je kopirao Carmela Anthonya,nista vise,ovaj momak nije kapacitet da nesto sam smisli
5 23
epa
ovaj je nesto kao Balloteli...
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije