Šta si to uradio Niko? Trese se Frankfurt, izljeva se Majna!

Spektakularan doček fudbalera Eintrachta

Šta si to uradio Niko? Trese se Frankfurt, izljeva se Majna!

Bayern Munchen je bio veliki favorit za osvajanje Kupa Njemačke, kojim bi kompletirao duplu krunu. Ipak, Eintracht je pomrsio planove bavarskom gigantu.

Eintracht je pod trenerskom palicom Nike Kovača, koji će od naredne sezone sjediti na klupi Bayerna, slavio u subotnjem finalu Njemačkog Kupa sa 3:1 i tako došao do trofeja ovog takmičenja prvi put nakon 30 godina.

Veliko je iznanađenje bila pobjeda Eintrachta, a navijači ovog kluba nisu mogli biti sretniji - osim što je trofej u vitrinama, "pao" je i veliki Bayern.

Očekivalo se veliko slavlje u Frankfurtu po povratku Kovačevih izabranika u ovaj grad, ali slavlje poput onog koje je viđeno na trgu ispred Gradske vijećnice je apsolutno nezapamćeno.

Kada su se fudbaleri i stručni štab Eintrachta pojavili na balkonu uslijedilo je ludilo - bukvalno. "More" navijača Franfurta je dočekalo svoje heroje, tresao se čitav grad dok su oduševljeni simpatizeri Eintrachta u jedan glas pjevali svoje pjesme i skakali "u transu", a fudbaleri u nevjerici posmatrali ove scene.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi