Stadion u Gabeli dobija ime po Peri Pavloviću?

Odluka na narednoj sjednici Uprave

Stadion u Gabeli dobija ime po Peri Pavloviću?

M. Maksimović

Na narednoj sjednici Uprava NK GOŠK vjerovatno će donijeti odluku da se stadion Podavala u Gabeli preimenuje i nazove po nedavno preminulom bivšem predsjedniku kluba Perici Pavloviću.

U prostorijama NK GOŠK nedavno je organizovan komemorativni skup u znak sjećanja na dugogodišnjeg predsjednika koji je preminuo u petak nakon teške bolesti. Osim aktualnog predsjednika Damira Petkovića, od Pavlovića su se oprostili i presjednik Skupštine Tomislav Limov, bivši predsjednik kluba Nikica Prskalo, te novinar Dušan Musa.

Svi se se složili da je pokojni Pavlović bio jedan od ključnih ljudi za opstanak i uspjehe GOŠK-a koji je ne tako davno igrao u Premijer ligi BiH. Pavlović je najzaslužniji i za pokretanje memorijala Andrija Anković, koji se igra svake godine u februaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi