Stajić: Čelik je korektan, ali želim vani

Ponude iz Poljske, Rusije, Rumunije...

Stajić: Čelik je korektan, ali želim vani

Edmir Škorić

Nekadašnji napadač Modriča Maxime, Duško Stajić nalazio se na pragu zeničkog Čelika, sa kojim je i trenirao posljednjih nekoliko dana, no čini se da to transfera neće doći.

Duško Stajić (27) slobodan je igrač, nakon što je raskinuo saradnju sa njemačkim Ahlenom. Posljednjih je dana trenirao u Čeliku pod vodstvom Abdulaha Ibrakovića, novog šefa stručnog štaba Zeničana. Iako ističe kako je atmosfera u redovima Čelika sjajna, te kako nema ništa protiv da ostane, Stajić se nada inostranom angažmu.

"Glede pitanja o nastavku moje karijere, moram kazati kako već nekoliko dana čekam da dobijem vizu, jer već imam nekoliko dobrih ponuda da odem u inostranstvo. No, ukoliko se to ne ostvari, karijeru bih onda nastavio u Čeliku", kazao je Stajić za SportSport.ba, te dodao:

"Ne mogu s preciznošću reći koliko je to gotova stvar, ali ja se nadam da ću u narednih nekoliko dana saznati ime svog novog kluba. Ne mogu vam otkriti o kojim se tačno klubovima radi, ali mogu kazati kako postoji interesovanje iz Rumunije, Poljske, Rusije... Ipak, ništa nije sigurno dok se ne potpiše", završio je nekadašnji "uljar".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.