Stajić: Oslabljeni smo, ali se nadam bodu

Premijer liga, 11. kolo

Stajić: Oslabljeni smo, ali se nadam bodu

Adnan Beganović

Nakon pobjede nad Željezničarom u 10. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, Modriča danas gostuje u Prijedoru, a prema riječima jedog od najboljih igrača popularnih Uljara, Duška Stajića, za Modričane bi i bod bio velik kao kuća.

„Idemo na noge ekipi koja igra dosta čvrsto, koja postiže ali i prima malo pogodaka, tako da i danas očekujem utakmicu koju će možda odlučiti samo jedan pogodak“, rekao je za SportSport.ba Duško Stajić te dodao:

„Pobjeda protiv Željezničara vratila nam je poljuljano samopouzdanje tako da sam danas, uprkos nedostatku šest fudbalera iz prve momčadi optimista. Biće teško, no mislim da možemo se u Modriču vratiti neporaženi. Bod iz ovog susreta za nas bi bio veliki uspjeh“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti