Stajić: Velež je zasluženo slavio

Stajić: Velež je zasluženo slavio

M. Maksimović

Serija Borca od tri uzastopne pobjede, prekinuta je u duelu sa Veležom. Danijal Brković je savladao Mladena Lučića, a početnu prednost Veleža, gosti iz Banjaluke nisu uspjeli anulirati.

Imali su svoje prilike u nastavku, ali ih nisu iskoristili, prije svega Duško Stajić koji danas nije uspio nadmudriti
Dejana Bandovića.

''Čestitam ekipi Veleža na zasluženoj pobjedi. Mi smo imali svoje prilike, nismo ih iskoristili. Pokazali smo neke svoje slabosti. Igračima obe ekipe treba dati posebno priznanje jer su odigrali jednu dobro, otvorenu utakmicu u uzetno neugodnim uslovima za igru, jer vidjeli ste kako je bilo vruće u Mostaru", rekao je Stajić nakon utakmice u Vrapčićima.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti