Stajić: Zasluženo smo slavili u Tuzli

Uljari ponovo u formi

Stajić: Zasluženo smo slavili u Tuzli

Adnan Beganović

Fudbaleri Modriče nakon male rezultatske krize ponovo su ušli u formi, a trijumf u Tuzli donio im je 6. mjesto na tabeli. Modriča je slavila na Tušnju rezultatom 2:1, a strijelac jednog pogotka i najbolji pojedinac meča bio je Duško Stajić:

„Imali smo malu rezultatsku krizu, no, nakon pobjede u Tuzli izvjesno je da smo istu prevladali i sada sa mnogo olakšanja dočekujemo sam finiš sezone. Mislim da smo u Tuzli pokazali dopadljivu igru i na kraju se kući sasvim zasluženo vratili s tri boda“, rekao je trenutno prvi topnik Premijer lige, Duško Stajić, za SportSport.ba te dodao:

„U narednom kolu gostujemo u Travniku i siguran sam da ćemo i tamo igrati otvoreno te da ćemo uspijeti u Modriču se vratiti neporaženi. Doista se nalazimo u dobroj formi i ne vidim razlog zašto do kraja polusezone ne bismo na svoj konto stavili još 6 bodova. Ukoliko ekipa ostane na okupu i na proljeće te ako Uprava dovede dva kvalitetna pojačanja, onda sam siguran da ćemo se boriti za mjesto koje vodi u Evropu“, zaključio je Stajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti