Stakić i Cvetković uvjereni u trijumf

Predviđena doping kontrola

Stakić i Cvetković uvjereni u trijumf

Adnan Beganović

Uoči derbija 8. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojem će snage odmjeriti Borac i Željezničar u Banja Luci je održana press konferencija na kojoj su svoja očekivanja pred ovaj susret iznijeli trener Borca, Zvezdan Cvetković, te stoper Dragoslav Stakić.

Sutra će na Gradskom stadionu u Banja Luci snage odmjeriti aktuelni prvak naše države, Borac, te osvajač Kupa Željezničar, a u redovima domaćina uvjereni su da će slaviti.

"Optimizma nam ne manjka. Uvjeren sam da ćemo pružiti dobru partiju, te da ćemo pobijediti. Mislim da smo u ovom trenutku bolja momčad i siguran sam da ćemo to pokazati. Očekujemo i veliku podršku s tribina, koja će nam sasvim sigurno biti od velike važnosti", između ostalog je rekao trener banjalučke momčadi Zvezdan Cvetković.

"Prije svega očekujem kvalitenu utakmicu, koja će opravdati epitet derbija. Respektujemo Željezničar, radi se o kvalitetnoj momčadi, no u ovom trenutku smo mi, ipak, bolji. Raspoloženje u momčadi pred derbi je fantastično i nadam se da ćemo to prenijeti na teren. Željezničar je možda nešto lošiji u napadu, nego prošlih sezona, no ponavljam, ipak su momčad za respekt. Očekujem nova tri boda na našem kontu", istakao je stoper Borca, Dragoslav Stakić.

Cvetkovića muče slatke brige jer su mu svi igrači na raspolaganju. Utakmica počinje u 19:30 sati, a prema posljednjim informacijama predviđena je i doping kontrola.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.