Stakić ponovo u prijedorskom Rudaru

Vratio se u matični klub

Stakić ponovo u prijedorskom Rudaru

E. Škorić

Iskusni stoper Dragoslav Stakić potpisao je ugovor s prijedorskim Rudarom i tako se vratio u matični klub.

Stakić će u narednoj sezoni ponovo branti boje Rudara. Pojačao je konkurenciju u defanzivnom dijelu nakon što su klub napustili četvorica stopera - Boris Savić, Miodrag Gigović, Tomislav Puljić i Denis Bajalica.  

"Drago mi je da sam ponovo kod kuće i daću sve od sebe da opravdam povjerenje ljudi iz kluba koji su mi ga ukazali", kratko je rekao bivši igrač Borca i Rudara iz Velenja. Zadovoljan poslom je i direktor Rudara Mladen Zgoljanin.

"Konačno smo usmeni dogovor sa Stakićem pretočili i u ugovor i on je naše veliko pojačanje u novoj sezoni elite BiH. Ovim smo riješili pitanje defanzivnog reda i u narednih nekoliko dana treba da angažujemo i provjerenog napadača čime bi zaokružili igrački kadar za ovo ljeto".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.