Stam i Davids pojačavaju Seedorfov stručni štab
Stručni štab MIlana iz igračkih dana

Bivši saigrači novog trenera Milana

Stam i Davids pojačavaju Seedorfov stručni štab

Clarence Seedorf je trenersku karijeru započeo pobjednički, obzirom da je Milan sa 1:0 savladao Veronu na San Siru proteklog vikenda, a pobjednika je odlučio Mario Balotelli sigurno izvedenim udarcem sa bijele tačke.

Ipak kako pišu italijanski mediji Seedorf bi uskoro trebao dobiti pojačanje, ali ne igračko već trenersko. U stručnom štabu Milana Seedorfu bi se trebala pridružiti njegova dvojica zemljama.

Tako bi već od narednog susreta ulogu asistenta mogao preuzeti Jaap Stam, 41-godišnji nekadašnji fudbaler, koji je nosio i dres Milana od 2004. do 2006. Za Stama će, kao i za Seedorfa, to biti prvo trenersko iskustvo u karijeri, dok bi drugo pojačanje bi trebao biti Edgar Davids. 

Davids je nedavno napustio mjesto trenera-igrača Barneta, engleskog petoligaša, a sve s namjerom da krene prema trenerskoj klupi Milana gdje bi također radio kao pomoćnik.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.