Stambolija: Vjerujem u opstanak

Podgrmeču slijedi grčevita borba

Stambolija: Vjerujem u opstanak

U okviru priprema za proljetni dio prvenstva, nogometaši Podgrmeča u subotu su savladali Slobodu iz Novog Grada sa minimalnih 1:0 i tako djelimično napunili samopouzdanje pred početak drugog dijela prvenstva u Prvoj ligi FBiH. 

Podgrmeč će proljetni dio prvenstva dočekati sa znatno izmijenjenim sastavom u odnosu na prvi dio sezone, ali u taboru Sanjana vlada optimizam, te vjeruju da će sa postojećim igračkim kadrom uspjeti očuvati prvoligaški status.

Istog mišljenja bio je i novajlija u dresu Podgrmeča, Adis Stambolija, koji je većinski dio karijere proveo u Hrvatskoj, igrajući za Karlovac i Istru 1961.

"Pojačali smo se ciljano u ovom prijelaznom roku i mislim da opstanak neće doći u pitanje. Imamo vrlo dobru ekipu, a posebno nam ide u prilog to što nam na proljeće dolaze sve ekipe iz donjeg dijela tabele. Ponavljam, optimista sam i vjerujem da ćemo izboriti opstanak, a u tome će nam pomoći i naši navijači", izjavio je Stambolija za SportSport.ba

Obzirom da još uvijek nije dobio certifikat iz Finske gdje je prethodno nastupao, Stambolija će propustiti utakmicu protiv Rudara, koja je na rasporedu drugog marta na stadionu Pod Vardom u Kaknju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.