Stamenko Ćošković novi strateg Orašja?

Stamenko Ćošković novi strateg Orašja?

U ponedjeljak su sa pripremama za novu sezonu startali i nogometaši HNK Orašje.

Nakon što je klupu Orašja napustio Fuad Grbešić, Uprava Orašja je krenula u potragu za novim šefom stučnog štaba. Iz izvora bliskih klubu saznajemo da bi novi šef trebao biti dosadašnji trener juniora, Stamenko Ćošković, nekada i sam igrač HNK Orašje.

Kada je igrački kadar u pitanju, oraškog prvoligaša do sada su zvanično napustili golman Adnan Smajić, te igrači Mirza Zonić, Jozo Vukadin, Antonio Vidović i Samir Smajlović. Svakako najveći gubitak je nastao odlaskom ponajboljeg igrača, Antonia Vidovića, koji bi karijeru trebao nastaviti u hrvatskom niželigašu Graničaru.

Novih imena još nema, a kako je start prvenstva sve bliži može se reći da Orašje u novu sezonu ulazi dosta slabije nego što je to bio slučaj u prethodnim sezonama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.