Stanić: Čestitke mojim momcima
Đorđe Jovanović

Famos iznenadio domaćina...

Stanić: Čestitke mojim momcima

Fudbaleri Famosa iz Vojkovića u trećem kolu prve lige RS, hrabrom i požrtvovanom igrom iznenadili su domaćina i upisali su prve bodove ove sezone i to na vrućem terenu u Gacku pobjedom od 4:3.

Junak utakmice bio je Đorđe Jovanović, brzonogi fudbaler gostiju koji je sa dva gola potopio domaćina, a u strijelce su se još upisali Močević i Bjelica.

Sve čestitke mojim momcima, pokazali su karakter i veliku dozu volje u ovom meču i tako zasluženo donijeli prve bodove.", rekao je šef stručnog štaba Momčilo Stanić, ujedno i selektor naše ženske reprezentacije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.