Stanić: Naporan rad mora se isplatiti

Stanić oduševio protiv Rudara

Stanić: Naporan rad mora se isplatiti

Adnan Beganović

U prvom susretu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine sarajevski Željezničar je slavio protiv Rudara s uvjerljivih 3:0, a najbolji pojedinac utakmice bio je Srđan Stanić koji je sjajnom igrom oduševio sve ljubitelje fudbala na Grbavici.

„Nalazim se u dobroj formi. Naporno sam trenirao, čekao sam svoju šansu i čini mi se da istu na najbolji način koristim. Postigao sam jedan pogodak, dok sam kod jednog asistirao i doista mogu biti zadovoljan svojom igrom“, rekao je za naš portal Srđan Stanić i dodao:

„Tokom svih 90 minuta bili smo bolja momčad i zasluženo smo slavili. Prije susreta sam očekivao baš ovaj rezultat i mislim da sada mirno možemo na revanš u Prijedor. Nadam se da ću nastaviti sa dobrim igrama te da ću našim vjernim navijačima donijeti još mnogo slavlja."

Željezničar u okviru 12. kola Premijer lige u nedjelju igra sa Olimpikom, a Stanić vjeruje u da će tim s Grbavice i u ovom susretu upisati pobjedu.

„Mislim da se nalazimo u dobroj formi, iako smo gosti ipak je Grbavica naš teren i doista sam uvjeren u nova tri boda. Ukoliko budem u timu daću sve od sebe da nastavim golgeterski niz“, zaključio je Stanić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.