Stanimirović: Nemamo šta izgubiti, dat ćemo sve od sebe

Fudbaler Vlasenice pred Kup meč sa Radnikom

Stanimirović: Nemamo šta izgubiti, dat ćemo sve od sebe

D. Vejo

Fudbaleri Vlasenice broje sitno do početka četvrtfinalne utakmice Kupa Republike Srpske protiv Radnika.

Svakako prijatno iznenađenje u ovom takmičenju su Vlaseničani, koji pored ekipe Dobrljina igraju jako kvalitetan fudbal. Za izabranike Vladimira Janjića predstoji meč sa premijerligašem, koji po dosadašnjim rezultatima puca na sam vrh tabele. 

"Očekuje nas Kup utakmica sa Radnikom, ekipom koja zna da igra fudbal. Nemamo šta izgubiti, idemo odigrati ovu utakmicu koliko možemo, te onda otići na zasluženu pauzu. Biti ćemo hendikepirani, jer nekolicina igrača zbog povreda i kartona ne može nastupati, ali mi ćemo dati sve od sebe pa šta bude", zaključio je za SportSport.ba fudbaler Vlasenice, Nenad Stanimirović.

Utakmica između Radnika i Vlasenice igra se u utorak od 13.30 sati u Bijeljlini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi