Stanimirović: Rasterećeni idemo u Trebinje

Fudbaler Vlasenice uoči meča sa Leotarom

Stanimirović: Rasterećeni idemo u Trebinje

D. Vejo

Na pomolu je i peto kolo play-out faze Prve lige Republike Srpske u kojem će se sastati Leotar i Vlasenica.

Trebinjci su trenutno van zone ispadanja, dok je Vlasenica svoje kofere već odavno spremila za niži rang. O očekivanjima od narednog meča pričao je fudbaler gostujuće ekipe.

"Naredni meč igramo protiv Leotara, putujemo u Trebinje. Igramo protiv ekipe koja je trenutno prva na tabeli kada je u pitanju opstanak u društvu najboljih. To je klub sa tradicijom i imenom koji ima za cilj da i naredne sezone igra u društvu najboljih. Nemamo prevelikih očekivanja pred susret sa Leotarom, želimo prikazati jednu dobru partiju i biti dostojan protivnik", zaključio je za SportSport.ba bek Vlasenice, Nenad Stanimirović.

Meč između Leotara i Vlasenice igra se sutra od 16.30 sati u Trebinju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi