Stanišić: U šoku sam, vraćam se iz policije gdje sam prijavio pojedince

Prvi čovjek Zvijezde 09 otvoreno za SportSport.ba

Stanišić: U šoku sam, vraćam se iz policije gdje sam prijavio pojedince

Samir Mlaćo

Kladioničarska afera koje trese Premijer ligu BiH glavna je sportska tema u našoj zemlji. Kako je već poznato, postoji velika sumnja da su pojedini nogometaši Zvijezde 09 učestvovali u namještanju rezultata u novoj sezoni elitnog ranga bh. nogometa. 

Prvi čovjek ovog kluba Boris Stanišić priznao je za SportSport.ba da je cijeli slučaj prijavljen policiji.

"Upravo sam se vratio iz policije. Podnio sam prijavu protiv određenih ljudi iz kluba, ali u cilju istrage stvarno ne mogu da govorim njihova imena. Mislim, ona su već poznata, pojavljuju se u medijima od jučer. Podnio sam prijavu i dao podatke osoba na koje sumnjam da učestvovale u svemu ovome".

Kao veoma uspješan sportski radnik koji je od realativno nepoznatog kluba napravio premijerligaša, veoma je razočaran.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Naravno. Šok je ovo za mene. Žali Bože tih rezultata. Očekivao sam da bude među prvih šest na tabeli jer je tako trebalo biti po našoj kvaliteti. Međutim, mi golove primamo iz ničega, svaki udarac na naš gol je gol, pa se pitamo kako. Golman se sklanja, odbarambeni igrači se sklanjaju... Dovoljno sam vam rekao".

Top Komentari

Conor Mc Gregor
Ajde bgt koda je zvijezda 09 Real madrid realno sve utakmice sto su izgubili nisu imali sanse da pobjede ili bod odnesu Sarajevo zeljo celik zrinjski tuzla city itd sta ocekivat da jedan klub sa sela kad udje u premier ligu nego da izgubiii
62 11
Edin Merlin
Dotakli smo dno dna,ne samo u fudbalu vec u sportu opcenito . Na zalost !
51 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi