Stanković i Miletić u Rudaru
Ekipa Rudara iz prethodhe sezone FOTO: RUDARKAKANJ.BA

Kakanjci dobili pojačanja

Stanković i Miletić u Rudaru

Fudbaleri kakanjskog Rudara koji ima velike ambicije u narednoj sezoni Prve lige Federacije BiH u fudbalu, počeli su pripreme za novu sezonu.

Prvom timu priključila su se dva iskusna igrača iz Srbije. Riječ je o Rajku Stankoviću i Nikoli Miletiću.

Stanković je do sada igrao za Hajduk iz Kule, Nacional iz Bukurešta te Slobodu iz Tuzle, dok je Miletić u Rudar stigao iz FK ČSK Pivara (Čelarevo). U karijeri je igrao i za Jagodinu, Čukarički i
Rabotnički iz Skoplja.

Obojica su u dobroj kondiciji i stručni štab Rudara imaće slatke muke oko sastava tima. Uz rekonstrukciju stadiona kakanjski prvoligaš sigurno će biti među prvim favoritima za osvajanje prvog mjesta koje vodi u Premijer ligu BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.