Stanković: Naša najbolja utakmica
Stanković: Najbolja utakmica proteklih godina

Unatoč porazu od Australije

Stanković: Naša najbolja utakmica

Adnan Beganović

Nakon sinoćnjeg poraza u duelu sa Australijom u srbijanskom taboru vladalo je veliko razočarenje, a kapiten Dejan Stanković mišljenja je da su on i njegovi saigrači odigrali možda i najbolju utakmicu u posljednje vrijeme.

Kada ne iskoristite toliko šansi, nema nade za plasman u drugu fazu. Vjerovali smo da ćemo dati gol, posljednjih deset minuta se igralo spuštenog garda", rekao je Stanković i dodao:

Ne vrijedi komentarisati penal, bio je, ali nema sada razloga da se priča o tome. Odigrali smo najbolju utakmicu ne samo na Mundijalu, već i u proteklih par godina, no to nismo pretvorili u prolaz u osminu finala".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.