Stanković: Ne vidim sebe u drugom klubu

Vjeran Interu

Stanković: Ne vidim sebe u drugom klubu

Edmir Škorić

Iskusni reprezentativac Srbije, Dejan Stanković (31), ističe da ne bi mogao igrati u drugom klubu, te želi do kraja karijere ostati u Interu.

Prošlo ljeto Dejan Stanković skoro je napustio Inter, no nizom sjajnih nastupa osvojio je trenera Jose Mourinha. Sutra Inter igra na Giuseppe Meazzi utakmicu 10. kola Serije A protiv Palerma, a srpskom reprezentativcu to će biti 300. nastup u plavo-crnom dresu.

"Spreman sam proći taj jubilej, i sretan sam iako je ovo znak kako su godine prošle. Međutim, želim da to traje još duže, možda ne 300 utakmica, ali još 200, da...", kazao je Stanković za Il Corriere delo Sport.

Na pitanje da li želi nastaviti igrati u Interu, on je odgovorio: "Bez sumnje. Rezervisao sam sebe za narednih pet godina."

"Ne postoji puno rasprave da produžim ugovor, ne mogu sebe vidjeti u drugoj ekipi. Osjećam se dio ove ovdje obitelji".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.