Stanojević: Crveni karton nas je koštao

Stanojević: Crveni karton nas je koštao

Partizan je protiv Arsenala igrao vrlo dobro u prvih sat vremena, imao je aktivan rezultat, ali je nakon crvenog kartona Marka Jovanovića Arsenal iskoristio brojčanu nadmoć i odnio tri boda iz Beograda.

"Bilo je ovo vrlo dobro iskustvo. Lijepo je vidjeti utakmice Lige prvaka u našem gradu u zemlji. Što se tiče utakmice teško je ocijeniti samu igru. Bilo je teško dok smo igrali sa 11 igrača, a kad smo ostali sa 10 onda je to bila nemguća misao", kaže trener Partizana Aleksandar Stanojević.

"Arsenal je odličan tim, ali dok smo igrali kompletni pokazali smo da možemo dobro odigrati. Ipak, kad smo ostali bez Jovanovića sve se promijenilo. Planirao sam izvršiti izmjenu kako bi dobili na svježini u napadu, ali je crveni karton Jovanovića promijenio situaciju", kaže mladi trener Partizana.

"Teško je sada, jer nakon dva kola nemamo ni jedan bod. Ipak, nastavljamo se boriti i naredna utakmica protiv Brage za nas je ključna. Na kraju želim zahvaliti navijačima na velikoj podršci, vjerujem da su uživali u dobroj utakmici", završio je Aleksandar Stanojević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.