Stanojević: Ja sam za regionalnu ligu

Stanojević: Ja sam za regionalnu ligu

Najmlađi trener u histzoriji beogradskog Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je za srpske mediej da je on lično za regionalnu Jadransku ligu, onakvu kakvu već igraju košarkaški klubovi, jer bi to podiglo kvalitet nogometa.

"Ja sam apsolutno za. Mislim da je Partizan, uz Dinamo, najkvalitetniji tim na prostorima nekadašnje Jugoslavije i rado bih odmjerio snage s njim", kaže Aleksandar Stanojević.

"I ne samo sa Dinamom, nego i sa splitskim Hajdukom, pa i sa Slovencima, koji su u stalnom usponu. Naravno, ovo je moj lični stav i ne bih ulazio u politiku kluba", rekao je mladi trener Partizana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.