Stanojević: Nećemo biti prolaznici u LP

Trener Partizana najavljuje nove pobjede

Stanojević: Nećemo biti prolaznici u LP

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nije mogao ni sanjati bolji početak trenerske karijere. Za samo pola godine je mladi stručnjak od anonimusa stigao do trenera u kojeg se navijači Partizana kunu.

Stanojević je prije pola godine preuzeo klupu Partizana nakon što je Goran Stevanović dobio otkaz. I ne samo da je postao najmlađi trener u historiji kluba iz Humske, već je samo dva mjeseca kasnije uzeo šampionsku titulu. Sada je nakon sedam godina ponovo uveo crno-bijele u grupnu fazu Lige prvaka.

"Pobjeda za navijače i svaka čast igračima. Svakog trenutka znali smo šta hoćemo, igrali fantastično, mudro, skocentrisano i mogu samo da im čestitam. Ovo je poklon za sve navijače u Srbiji", rekao je Stanojević nakon utakmice protiv Anderlechta.

Međutim, mladi stručnjak Partizana se ne zadovoljava samim učešćem u Ligi prvaka nego najavljuje da će njegovi igrači biti tvrd orah za svakog protivnika, bez obzira koga im ždrijeb u petak u Monte Carlu podari.

"Nećemo biti samo puki učesnici u Ligi šampiona. Vidjećemo ko će nam biti protivnici. Hoćemo pobjede, pun stadion, da se nadmećemo sa svakim rivalom.Ušli smo u historiju kao prvi klub iz samostalne države Srbije koji se plasirao u Ligu šampiona", sretan je bio Stanojević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije