Stanojević novi trener Partizana
Stanojević na predstavljanju u Humskoj

Partizan našao zamjenu za Stevanovića

Stanojević novi trener Partizana

Nakon ispadanja u polufinalu Lav kupa Srbije od Vojvodine trener Partizana Goran Stevanović je dobio otkaz, a upravi kluba iz Humske nije trebalo mnogo vremena da pronađe novog trenera.

Dvije godine nakon odlaska iz Partizana u klub se vratio Aleksandar Stanojević koji je potpisao dvogodišnji ugovor. Prije dvije godine Stanojević je radio u Partizanu kao pomoćnik tadašnjem treneru Miroslavu Đukiću.

“Drago mi je što se poslije dvije godine vraćam kući. Znao sam da će se to kad-tad desiti ali sam mislio da će biti mnogo kasnije. Međutim, trenutak se ne bira! Predstoji mi dokazivanje, ambiciozan sam trener zato ću težiti najvišim ciljevima, a to su trofeji”, kaže Stanojević-trener Partizana i selector mlade reprezentacije Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije