Stanojević otkrio glavnog "krivca" za prelazak u FK Sarajevo

Srbijanski nogometaš bio je sasvim jasan

Stanojević otkrio glavnog "krivca" za prelazak u FK Sarajevo

Samir Mlaćo

Novi član FK Sarajevo protekle sedmice postao je Miloš Stanojević, nogometaš rođen 20. novembra 1993. godine, a na Koševo dolazi iz redova srbijanskog Radničkog Niš, gdje je bio standardni prvotimac.

Stanojević je sa bordo timom potpisao trogodišnji ugovor, a u razgovor za srbijanski HotSport.rs. govorio je o prvim dojmovima u novom klubu, te otkrio koje odlučio da potpiše za FK Sarajevo.

"Iako sam tek nekoliko dana u klubu, utisci su veoma dobri. Klub je dobro organizovan i saigrači su me prihvatili otvorenih ruku. Privikavam se na sistem rada u novom klubu, novoj državi. Očekujem da budemo na jednoj od prve tri pozicije na tabeli, kazao je Stanojević za HotSport.

Zahvaljući dobrim igrama u prethodnoj sezoni imao je na svom stolu dosta ponuda, a priznao je ko je glavni "krivac" zbog potpisa za FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ugovor je potpisan na tri godine, a za ostale detalje brine moja „osoba od poverenja“, devojka Nataša Kostić. Njoj sam prepustio vođenje tih sitnih detalja, a moje je da njeno, ali i poverenje navijača i kluba opravdam na najbolji način, jasan je bio Stanojević.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi