Stara dama bez Iaquinte šest sedmica

Povrijedio koljeno

Stara dama bez Iaquinte šest sedmica

Edmir Škorić

Torinski Juventus narednih će šest sedmica biti bez svog napadača Vicenza Iaquinte, koji će kako sada stvari stoje propustiti i ostatak utakmica grupne faze Lige prvaka. Naime, italijanski golgeter je u susretu sa Sienom povrijedio koljeno.

Vicenzo Iaquinta (29) je na jutrošnjem pregledu saznao lošu vijest. Nakon skeniranja oktrivena je povreda koljena zbog koje napadač Juventusa mora na operaciju.

Tako će Stara dama narednih šest sedmica igrati bez prvog napadača Vicenza Iaquinte, a ponajviše će klubu sa Delle Alpija nedostajati u mečevima grupne faze Lige evropskih prvaka. Momčad Ćiro Ferrare je treća u Seriji A, te je u jako nezgodnom trenutku stigla loša vijest.

Naredne sedmice igraju susret u Izraelu sa Maccabijem, što bi mogao biti jedan od odlučnijih za rasplet skupine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti