Starčević: Drago mi je što smo pobijedili, ali smo vidjeli deficite koje moramo popraviti

Trener Tuzla Cityja nakon meča

Starčević: Drago mi je što smo pobijedili, ali smo vidjeli deficite koje moramo popraviti

E. Čaušević

FK Tuzla City danas je u Međugorju pobijedio Čapljinu sa 3:1 u prijateljskoj utakmici.

Igrači tuzlanskog kluba uspjeli su da dođu do pobjede u pripremnoj utakmici, a Slobodan Starčević je dao šansu gotovo svim igračima. Trener Tuzla Cityja bio je zadovoljan viđenim, a posebno ga je oduševio Hajrović koji je odigrao jako dobar meč.

"Zadovoljni smo što smo pobijedili. U prvom dijelu iskusnijoj ekipi dali prednost, dok su u drugom igrali manje iskusni. Ispunili smo količinu trčanja, drago nam je što smo pobijedili sa 3:1, ali isto tako vidjeli smo neke deficite koje ćemo do meča sa Željom morati popraviti kako bi bili konkurentni Manje poznati Hajrović i više poznati Hasanović su pokazali da mogu igrati u Premijer ligi. I mlađim igračima ćemo iskoristiti svaku priliku da im damo šansu da igraju na najvišem nivou", rekao je Starčević za SportSport.ba nakon utakmice.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi