Starčević: Gradinu moramo ozbiljno shvatiti

Trener Banjalučana upozorava

Starčević: Gradinu moramo ozbiljno shvatiti

I pored toga što im u goste dolazi najslabija momčad u Premijer ligi, trener Borca Slobodan Starčević koristi svaku priliku kako bi svojim igračima ukazao na važnost bodova iz ovog susreta. Borac će igrati bez povrijeđenog golmana Asmira Avdukića koji još nije zaliječio povredu mišića, ali se zato u sastav vraća oporavljeni Dalibor Teinović.

"Bit će ovo teška utakmica ukoliko moji igrači ne shvate ozbiljno sastav Gradine. Uvijek je najteže igrat ovakve utakmice kad protiv sebe imate najslabiji tim lige. Morat ćemo od prvog minuta krenuti agresivno i pokušati što prije riješiti pitanje pobjednika. Da ne bude neke zabne, mi smo favoriti u ovom meču i od mojih igrača ću tražiti što ubjedljiviju pobjedu – rekao je trener Slobodan Starčević.

Mladi napadač Nemanja Bilbija vjeruje u ubjedljiv trijumf svog tima.

 

"Nakon Gradine očekuje nas serija težih utakmica, pa nam je zbog toga svaki bod izuzetno važan. Protiv Gradine neće biti opuštanje, već ćemo na terenu pokazati kvalitet ovog tima. Vjerujm u dobar fudbal i u našu ubjedljivu pobjedu", rekao je Nemanja Bilbija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Utakmica između Borca i Gradine igrat će se u subotu od 19,30 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.