Starčević: Igrači su odigrali veoma kvalitetno

Strateg Tuzla Cityja nakon trijumfa

Starčević: Igrači su odigrali veoma kvalitetno

Trener Tuzla Cityja Slobodan Starčević bio je zadovoljan igrom i rezultatom nakon današnje prijateljske utakmice njegovog tima protiv HNK Gorica. 

Novi bh. premijerligaš je pobijedio novog hrvatskog prvoligaša sa 2:0 u prijateljskom susretu koji je odigran u Sloveniji, a Starčević je nakon meča poručio da su njegovi igrači puni samopouzdanja.

"Poslije četiri dana teških treninga, iako umorni, igrači su odigrali veoma kvalitetno protiv kvalitetne ekipe HNK Gorica. Nastavljamo sa radom svjesni nedostataka i puni samopouzdanja nakon pobjede. Slijedi dan regeneracije i pripreme za narednog protivnika NK Krsko", poručio je strateg Tuzla Cityja u razgovoru za SportSport.ba.

Nakon uvjerljivog trijumfa Tuzla Cityja nad Zvjezdom 09 u Etno selu Stanišići, očigledno je da su izabranici Slobodana Starčevića odlično počeli i dio priprema u Sloveniji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi