Starčević: Još uvijek nema novih imena

Trener Krupe

Starčević: Još uvijek nema novih imena

D. Vejo

Fudbaleri Krupe na iznenađenje mnogih odigrali su sjajno u svom debitantskom nastupu u Premijer ligi BiH.

Nakon prvog dijela, Banjalučani su završili kao četvrtoplasirani tim na tabeli sa 30 osvojenih bodova što je impresivna brojka. 

Kao i svi klubovi, pa tako i Krupa, razmišljaju o novim akvizicijama. Do sada, spominjao se Goran Zakarić te da je uspostavljen kontakt sa istim, ali sve je ostalo na tome. Novih imena još uvijek nema, a pripreme će se obaviti u Makedoniji.

"Za sada još uvijek nemamo ništa novo, nije niko došao u klub. Što se tiče priprema, iste ćemo obaviti na Ohridu. Polazak je planiran za 30. januar, a tamo ćemo ostati sve do 13. februara, kada je planiran povratak u Banja Luku", ističe za SportSport.ba trener Krupe, Slobodan Starčević.

Vrijedno pomena jeste i to, da su svojim igrama, pojedini fudbaleri banjalučkog tima privukli pažnju mnogih kako domaćih tako i inostranih klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi