Starčević: Kažnjeni za greške

Borac i dalje neuspješan u Trebinju

Starčević: Kažnjeni za greške

Edmir Škorić

Police su i dalje neosvojiva tvrđava za Borac, koji je i dalje bez prvenstvene pobjede u Trebinju.

Ovaj put sastav iz Banje Luke je izgubio sa 2:0, a ponovo su golove primili iz prekida. Trener Starčević kaže da ne može biti zadovoljan.

"Na momente smo odigrali dobro, ali šta to vrijedi kad smo izgubili utakmicu. Držali smo se dobro do finiša susreta, a onda je popustila koncentracija u našoj odbrani pa smo za to kažnjeni. Sad ne smijemo da se vraćamo na ovu utakmicu, već moramo da se okrenemo Širokom Brijegu koji nam dolazi u slijedećem kolu. Ovaj susret ne smijemo da izgubimo, već moramo pobjediti kako bi ostali u trci za to četvrto mjesto koje vodi u Evropu", rekao ej Starčević.

Filipović: Više smo željeli pobjedu

"Nije važno kako su postignuti golovi, već je mnogo važnije da smo mi do pobjede došli na regularan i zaslužen način. Sretan sam i zbog činjenice da sam uspio zatresti mrežu Borca. Odigrali smo bolje u većem dijelu utakmice i čini mi se da smo više željeli tri boda iz ovog susreta, pa smo na kraju nagrađeni za veliku borbenost i zalaganje", rekao je strijelac drugog gola za Leotar Borivoj Filipović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.