Starčević: Mogli smo biti i ubjedljiviji

Nakon pobjede Borca protiv Gradine

Starčević: Mogli smo biti i ubjedljiviji

A. Haznadarević

Pobjedom protiv Gradine, fudbaleri Borca nastavili su niz dobrih rezultata. Poslije boda u Zenici, te uvjerljive pobjede protiv Rudara, momčad iz Banje Luke je sa 3:1 savladala i Gradinu, koja je i dalje jedina bez pobjede u ligi.

"Znali smo da je ovo važna utakmica i za nas, ali i za Gradinu. Uzeli smo tri boda i to je najvažnije, mada na osnovu prilika mogli smo da budemo i ubjedljiviji od onih 3:1. Ekipa je u ovoj teškoj utakmici djelovala dobro na terenu i sad smo vezali sedam bodova i želimo da i u narednom kolu pobjedimo Olimpic", kazao je trener Slobodan Starčević.

Igrači su na terenu djelovali sigurno i držali su kontrolu utakmice u svojim rukama.

"Bez obzira na konačan rezultat ovo nije bila lagana utakmica za nas, već je ovo bio težek ispit koji smo mi uspješno položili. Postigli smo golove na vrijeme i to je riješilo pitanje pobjednika", rekao je strijelac drugog gola Branislav Krunić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.