Starčević: Moramo pobijediti Radnik

Nakon poraza u Mostaru

Starčević: Moramo pobijediti Radnik

Adnan Beganović

Agonija fudbalera Borca na startu ove sezone nastavljena je i u Mostaru. Treći uzastopni poraz još je dodatno uzdrmao redove kluba iz Banje Luke, koji je najavljivao borbu za Evropu, ali su oni sve dalje od vrha tabele, a sve bliži borbi za opstanak.

Minimaln poraz od Zrinjskog doveo je dojučerašnjeg prvaka u neugodnu poziciju.

"Odigrali smo mi protiv Zrinjskog bolje nego protiv Slavije, ali nismo imali sreće u završnici, jer ponovo su zakazali napadači. Imali smo svoje prilike koje nismo realizirali, Zrinjsku svoju jednu priliku jeste i zato su pobjedili. Moramo što prije da se konsolidujemo", kaže trener Slobodan Starčević.

Prije prvenstvene pauze Borac će ugostiti momča Radnika, koja je također očajno startala u novoj sezoni. Bit će to prlika za oba tima da poprave ono što su izgubili.

"Morat ćemo pobijediti, jer svaki drugi rezultat za nas bi bio ravan katastrofi. Želimo pobjediti Radnik, a onda u pauzi napraviti neke mini pripreme na kojima bi dodatno posložili neke kockice u našem sastavu", dodao je Starčević.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.