Starčević: Nisam nezadovoljan, ovaj meč nam je pokazao šta trebamo popraviti

Trener Radnika nakon poraza

Starčević: Nisam nezadovoljan, ovaj meč nam je pokazao šta trebamo popraviti

Trener Radnika iz Bijeljine Slobodan Starčević nije bio pretjerano nezadovoljan uprkos današnjem porazu od Veleža (0:1).

Radnik je izgubio na domaćem terenu od Veleža u susretu 18. kola Premijer lige BiH, a Starčević kaže kako je ovaj meč pokazao mane njegovog tima koje se trebaju ispraviti.

"Nismo našli rješenja za vrlo dobar defanzivni blok Veleža. Skupo smo kažnjeni. Ja nisam nezadovoljan, pokazje nam ovaj meč šta trebamo popraviti ako želimo biti u vrhu. Svjesni smo naših mana ali isto tako i dobrih osobina. Mislim da se možemo dići nakon ovog poraza i da ćemo izvući pouke i već u narednom meču ih primjeniti", kaže Starčević.

Top Komentari

BN78
Definitivno ti nisi trener za veće domete,tvoj domet je Krupa.Prepotentnost u najavi utakmice i tvome skautingu ekipe Veleža je pokazala koliko ti znas,mada nisi ti kriv već uprava koja dozvoli sebi u dva navrata da dobrovoljno pusta svoje trenere u druge klubove PL.A onda se zaliti kako nema publike u Bijeljini je jako licemerno,jel klub bez ambicija ni ne zaslužuje nesto bolje.Danas je pobedila manje losa ekipa i to je to a igrati sa dva zadnja vezna najbolje oslikava mentalni sklop trenera Starčevića i njegov ziheraski pristup utakmici.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi