Starčević: Odmorili smo igrače i pobijedili Želju

Trener Krupe

Starčević: Odmorili smo igrače i pobijedili Želju

M. Šljivak

Trener Krupe Slobodan Starčević zadovoljan je pobjedom nad Željezničarom (2:0).

Sjajni stručnjak je potpuno zaustavio goste iz Sarajeva i nadigrao je Admira Adžema na drugoj strani.

"Mi imamo sjajnu defanzivu i zaustavili smo napad Željezničara koji je uz Zrinjski najbolji u ligi. Iskoristili smo veliki prostor u odbrani Željezničara i zasluženo smo  na kraju pobijedili", rekao je Starčević, te je dodao:

"Mi smo jedan broj igrača odmorili za razliku od Željezničara. Iskoristili smo činjenicu da su umorni i došli do pobjede. Nama je ipak u fokusu Kup, mi želimo dobar rezultat i u Sarajevu i posvećeni smo tome. Želimo također i u finale Kupa RS. Mi smo već osvojili trofej ovakvim igrama i sve ostalo je samo dodatni plus", istakao je Starčević.

Top Komentari

lamela
Hahahaha,..sto ih podjebaje covjek
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi