Trener Krupe nakon remija na Koševu

Starčević: Ovakve utakmice se lako spremaju

Danas je ekipa Krupe gostovala na Koševu u okviru 23. kola Premijer lige BiH. Gosti su uspjeli iznenaditi Sarajevo i odigrati 0:0.

Nakon meča se okupljenim novinarima obratio trener Slobodan Starčević kojem je ovo bila prva utakmica od povratka na klupu Krupe.

"Prije svega čestitam svojoj ekipi na disciplinovanoj igri u napadu i odbrani. Ovakva utakmica se lako priprema, lako se motiviše protiv Sarajeva. Podsjetio sam ih na neke dobre rezultate ovdje... Mislim da je bitno da smo počeli skupljati bodove, nadam se da ćemo ono što je nemoguće učiniti mogućim", izjavio je nakon utakmice Starčević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi