Starčević: Pobjednici današnje utakmice su radnici i navijači Mladosti
Starčević je odao priznanje domaćinu na velikim naporima, kako bi se danas odigrala utakmica

Trener Krupe nakon gostovanja u Kaknju

Starčević: Pobjednici današnje utakmice su radnici i navijači Mladosti

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Krupa je bila blizu pobjede, ali na kraju neriješen rezultat je i najrealniji ishod današnje utakmice

Mladost i Krupa remizirali su u Doboju u okviru 18. kola BH Telecom Premijer lige BiH odigravši 1:1. Trener Krupe bio je zadovoljan podjelom bodova nakon susreta, a posebno je pohvalio navijače Mladosti i radnike domaćina koji su travnjak stadiona u Doboju doveli u optimalno stanje nakon obilnih snježnih padavina koje su jučer pogodile BiH.

''Čestitao bih svojim igračima na osvajanju jednog boda i prije svega čestitao bi dobru jesen mojoj ekipi koja je kroz 18 kola osvojila 31 bod. Odajem priznanje i Mladosti na dobrom prvom poluvremenu, mi smo mislim bili bolji u drugom dijelu igre. Za pobjednike dana bih proglasio navijače i radnike u fudbalskom klubu Mladost koji su od jučerašnjih katastrofalnih uslova danas napravili jedan predivan ambijent u kojem smo svi mogli da igramo fudbal na zadovoljavajućem nivou koji treba pokazati Premijer lige BiH. Oni su definitivno pobjednici ovog dana, a ne mi koji smo bili na terenu '', rekao je trener gostujuće ekipe Sloboda Starčević na press konferenciji nakon današnje utakmice.

Krupa je nakon osamnaest kola jesen završila na petoj poziciji s 31 osvojenim bodom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi