Starčević pred GOŠK: Nadam se da ćemo ponovo odigrati dobro u gostima

Strateg Tuzla Cityja

Starčević pred GOŠK: Nadam se da ćemo ponovo odigrati dobro u gostima

Fudbaleri Tuzla Cityja danas će gostovati u Gabeli kod GOŠK-a u okviru 5. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a trener ove ekipe Slobodan Starčević priča kako njegov tim igra bolje u gostima od početka sezone, pa se nada da će tako biti i ovaj put. 

Tuzla City je u prošlom kolu izgubila od Slobode u gradskom derbiju sa 1:0, pa je sigurno da sada imaju motiv više da osvoje bod/ove na nezgodnom gostovanju. Da neće biti lako protiv GOŠK-a pokazuje i rezultat ekipe iz Gabele u prošlom kolu koja je osvojila bod na Koševu remiziravši sa Sarajevom.

"Analizirali smo duel sa Slobodom. Vidjeli smo gdje smo griješili, gdje nismo izgledali dobro i na nama je da to popravimo. Kad igramo kao domaćini kao da smo u nekom grču. U gostima je to do sada izgledalo bolje. Nadam se da će tako biti i protiv Goška", rekao je Starčević u najavi meča i dodao kako će biti promjena u ekipi u odnosu na meč protiv Slobode.

"Promjena u ekipi će biti sigurno. Evidentno je da imamo problem u igri prema naprijed i na tome stalno radimo i pokušavamo da učinimo najbolje. Na treninzima smo pokušavali neke stvari i vidjet ćemo na šta da se odlučimo. Smatram da je ekipa Goška u našem rangu i da se možemo s njima nositi kako bi došli do željenog rezultata i da se kući vratimo zadovoljni", poručio je strateg Tuzla Cityja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, ovaj susret je na rasporedu danas od 17.30 sati.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi