Starčević: Preuzimam odgovornost na sebe, mora se napraviti razgovor...

Tuzla City ponovo razočarala

Starčević: Preuzimam odgovornost na sebe, mora se napraviti razgovor...

Samir Mlaćo

Tuzla City je danas upisala novi poraz pred svojim navijačima. Iako su bili blagi favoriti, Tuzlaci su poraženi od Mladosti Doboj Kakanj sa minimalnih 1:0.

Naravno da šef struke domaćih Slobodan Starčević nije mogao biti zadovoljan nakon meča, a svu odgovornost je preuzeo na sebe.

"Niko nije ni u najgorem snu priželjkivao ovakav scenarij. Prvo poluvrijeme smo odigrali katastrofalno, a u drugom smo nešto pokušavali. Moramo napraviti razgovor, svu odgovornost preuzimam na sebe. Neki se koraci moraju poduzeti da već protiv Slobode bude više energije. Bodova je sve manje, nije u pitanju trener i igrači, nego klub", kazao je Starčević.

Tuzla City je ostala na 12 bodova.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi