Starčević se vratio u Krupu, imao ponudu još jednog premijerligaša

Posljednji put vodio Tuzla City

Starčević se vratio u Krupu, imao ponudu još jednog premijerligaša · Zvanično

Slobodan Starčević u nastavku sezone će, kao što se i najavljivalo, voditi Krupu.

Ovaj premijerligaš se poslije serije loših rezultata razišao sa Petrom Kurčubićem, a njega će na kormilu naslijediti 47-godišnji Starčević, koji je u razdoblju od 2014. do 2018. već imao priliku voditi Krupu.

Da je sve dogovoreno potvrdio nam je i sam Starčević.

"Tačno je, novi sam trener Krupe. Dogovorili smo se. Vjerujem da uz malo više motiva i sreće možemo ostvariti ono u što svi vjerujemo", kazao je Starčević za SportSport.ba koji je 'na stolu' imao i ponudu GOŠK-a iz Gabele.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa radom Starčević kreće već sutra, a debi će imati na mjestu svog najvećeg uspjeha, Koševu, gdje je prije više od godinu dana sa Krupom savladao Sarajevo (3:2).

Posljednji angažman Starčević je imao na klupi Tuzla Cityja.

Top Komentari

mirza888
taman da odvedes krupu do 2 lige ??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi