Starčević: Sjajna uvertira pred nadolazeći derbi

Starčević nakon meča

Starčević: Sjajna uvertira pred nadolazeći derbi

Krupa nastavlja sa odličnim igrama u prvenstvu RS. Izabranici Slobodana Starčevića danas su stigli do pete pobjede u nizu, kojom su zadržali lidersku poziciju na tabeli. Ovaj put Banjalučani su na svom terenu bili bolji od ekipe Drine HE (3:1), a već naredne sedmice očekuje ih derbi meč protiv Zvijezde 09.

"Drina je danas bila organizovana i disciplinovana. Vidjeli ste da u prvom poluvremenu golove nismo postizali sa lakoćom, što pokazuje da je naš današnji rival itekako bio konkurentan. U drugom poluvremenu gost je bio još opasniji, te je došao do pogotka. Mislim da smo na kraju došli do zaslužene pobjede. Jesmo primili gol, ali svakako nije tragično, pogotovo kada se uzme u obzir da smo u prethonda tri susreta zabilježili trijumfe bez primljenog pogotka. Ovo je bila svakako dobra priprema pred nadolazeći derbi sa ekipom Zvijezde 09 i nadam se da ćemo još jednom dobrom utakmicom zadržati prvo mjesto na tabeli", izjavio je na konferenciji za novinare Slobodan Starčević, trener banjalučke Krupe.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi